Fűszervajas bagett
A LIDL-ben kapható egy fűszervajas bagett, amit az öcsémmel együtt nagyon szeretünk. Elkezdtem gondolkozni, hogyan is lehetne ezt itthon is előállítani. Először is egy ropogós héjú bagett recept után kutattam, míg rátaláltam TücsökBogár konyhájában erre a finom kis bagett tésztára.
Annyiban változtattam rajta, hogy csak elősütöttem (200 fokon 10-15 perc, éppen csak egy halvány színe legyen) , így ha megkívánom csak kikapom a fagyasztóból, majd be a sütőbe és kész is a finom friss bagett.
A fűszervajhoz a puha vajat a zúzott fokhagymával, petrezselyemmel, borssal és sóval ízesítettem.
Miután a bagettek teljesen kihűltek bevagdostam őket, ügyelve arra hogy ne vágjam át teljesen, majd a vajat szépen a résekbe kentem.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése